Het Laatste Nieuws 2019 – 2020

In verband met de coronacrisis wordt er deze zomer geen competitie gespeeld

Speciale mededeling

In navolging van het advies van de Bridgebond heeft het bestuur besloten de bridgecompetitie te stoppen t/m 31 maart.

Het Bestuur hoopt dat de Paasdrive van 6 april wel kan doorgaan. U wordt hierover bijtijds geïnformeerd.

De woensdagmiddagbridge van 25 maart komt ook te vervallen.

Wintercompetitie 2019/2020

De wintercompetitie loopt van 16 september t/m 18 mei 2020

Aanvang:19.00 uur. Graag om 18.45 aanwezig zijn.

Contributie: 80 euro

Zomerbridgecompetitie 2019 afgesloten.

De Bridge Club Ouddorp heeft begin Augustus de zomer bridge 2019 afgesloten en kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige competitie van 8 weken. Het aantal zomergasten was bijna evenveel als het aantal clubleden.

Om in aanmerking te komen voor een prijs moest men ten minste zes keer aanwezig zijn geweest.

Omdat men niet met een vaste partner hoefde te spelen waren de scores individueel.

De kampioenen zijn:

Mevr. H. Hoffe en Mevr. G. Goedhardt met een gemiddelde van 58,97 %.

Het echtpaar Otten behaalde de tweede plaats met een gemiddelde van 57,22%.

De 50 % score van de laatste avond werd behaald door Mevr. M. Kloppers en Mevr.  I. Zuurmond.

De Bridge Club Ouddorp, die dit jaar haar 45-jarig bestaan heeft gevierd, zou graag nieuwe leden verwelkomen.

Wij spelen iedere maandag avond in het Verenigingsgebouw Oostdam in Goedereede van 19.00 tot 22.45 uur.

Voor degenen die nog niet kunnen bridgen geven wij gedurende de wintermaanden een cursus om dit mooie spel te leren spelen.

Voor meer informatie kunt U onze website bezoeken www.bc-ouddorp.nl of contact opnemen met

Tini Otten: tinyotten71@gmail.com  tel: 0187 682424 en Hannie Selhorst: hanniesens@hotmail.nl   tel: 0187 90909